ТОП-10 найрейтинговіших фотогалерей на Район.Любомль

15 Червня 2019, 14:05
4045

Редакція Район.Любомль 15 червня святкує День народження. У 2016 році наше видання запрацювало онлайн і з цього часу щодня без вихідних висвітлює життя Любомля і району.

Читайте також: Район.Любомль святкує третій день народження

ТОП-10 найрейтинговіших статей на Район.Любомль

До третьої річниці роботи Район.Любомль ми зібрали ТОП-10 найпопулярніших фотогалерей за рік, що минув.

Випускний бал у Любомльській гімназії: як це було5803 переглядів

35 одинадцятикласників попрощалися з рідним навчальним закладом і отримали перепустки у доросле життя – атестати про повну загальну середню освіту. Юні, красиві, усміхнені випускники раділи, що після всіх шкільних випробувань, складання зовнішнього незалежного оцінювання, вони дочекалися цієї особливо пам'ятної миті свого життя.

У Любомлі відкрили спортивний комплекс3904 переглядів

Довгоочікуваним подарунком для жителів міста став сучасний стадіон. Ще недавно на території росли чагарники та паслися кози. Тепер тут сучасний спортивний осередок.

Вишнів: випускники попрощалися зі школою3589 переглядів

11 учням урочисто вручили атестати про повну загальну середню освіту. Незважаючи на дощову погоду, випускники висловили свої почуття до навчального закладу, батьки подякували учителям та побажали щасливого доросло життя своїм дітям.

Працівників освіти Любомльської ОТГ привітали з професійним святом2902 переглядів

Напередодні Дня працівників освіти в Любомльському Будинку культури відбулося свято, під час якого на адресу вчителів лунало багато щирих, теплих слів. Кращих із кращих нагородили грамотами і преміями.

У Любомлі вітали працівників освіти2625 переглядів

Напередодні Дня працівників освіти в Будинку культури відбулося свято освітян, на якому на адресу вчителів лунало багато щирих, теплих слів.

Павло Зібров, свято фарб, дискотека, салют: на Любомльщині відшуміло Івана Купала2567 переглядів

На березі Великого Згоранського озера відбулося масштабне святкування Івана Купала з піснями, хороводами, запусканням вінків на воду та іншими забавами.

У центрі Любомля дефілювали випускники2548 переглядів

Одинадцятикласники пройшлися середмістям, покладаючи квіти до пам’ятників. Вперше випускники Любомля зібралися разом і станцювали прощальний вальс. На свято завітало багато гостей – батьки, рідні та звісно ж вчителі.

У Любомлі урочисто відкрили оновлену стелу «Герої не вмирають»2176

На центральній площі міста оновилася стела з іменами восьми воїнів, які в неоголошеній війні життя віддали за Україну.

У Любомлі з професійним святом привітали людей у білих халатах2088

Традиційно у третю неділю червня відзначають День медичного працівника. З нагоди професійного свята у п’ятницю, 15 червня, в актовому залі ТМО Любомльського і Шацького районів відбулися урочистості.

У Любомлі засвітили новорічну ялинку2056

На свято зібралося багато людей. Дітвора з нетерпінням чекала на святого Чудотворця, адже знала, що він прийде з солодощами. Дітвора весело водила хороводи круг новорічної красуні та стояла в черзі за цукерками, які роздавав Миколай.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024