Юні туристи зі Штуня стали переможцями «Прибузької ватри»

15 Червня 2019, 11:01
Учасники «Прибузько ватри» 3331
Учасники «Прибузько ватри»

Протягом двох днів на мальовничому березі Гущанського озера проводились туристичні змагання між командами Рівненського, Гущанського, Забузького, Полапівського ліцеїв, Столинсько-Смолярської гімназії та Штунської ЗОШ І-ІІІ ст.

На учасників «Прибузько ватри» чекала низка конкурсів та турнірів, а також приємне спілкування і незабутні враження, – йдеться на сайті Рівненської ОТГ.

Учні змагались на різних дистанціях, долали перешкоди. Досить цікаві були змагання зі спортивного орієнтування, водного туризму та фігурного водіння велосипеда.

Читайте також: У Гущі стартував чемпіонат Рівненської ОТГ зі спортивного туризму

Вітали переможців та учасників змагань секретар Рівненської сільської ради Наталія Кондратюк та директор КЗ «Центр КДСТ» Павло Москалюк. Бурхливі аплодисменти дістались юному рибалці, який виконав пісню справжнього рибака.

Наталія Кондратюк
Наталія Кондратюк

Павло Москалюк
Павло Москалюк

Бурхливі аплодисменти дістались юному рибалці, який виконав пісню справжнього рибака.
Бурхливі аплодисменти дістались юному рибалці, який виконав пісню справжнього рибака.

Першість у загальнокомандному заліку вибороли гості громади – учні Штунської ЗОШ І-ІІІ ст., на ІІ місці Полапівський ліцей, а ІІІ місце здобули учні Рівненського ліцею.



Всі призери та переможці змагань були нагороджені дипломами, кубками, медалями та призами. Заохочувальні призи отримали й інші команди. Незважаючи на спекотну погоду, всі отримали позитивні емоції, хороші враження та нові знайомства.

Чемпіонат Рівненської ОТГ зі спортивного туризму «Прибузька ватра» проводився вдруге.









Коментарі
15 Червня 2019, 14:31
І жодної фотографії переможців, де правда, де Штунь,що за комуніст фото робив, навіщо взагалі таке викладати,оцінка 0000
16 Червня 2019, 20:19
Команда Штунь поїхали додому ше до початку церемонії закриття. Тому нажаль їх немає на фотографіях. Але для них нагороди будуть передані. Ще раз вітаю Оліщука Юрія Миколайовича з перемогою.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром