Збройні сили України запрошують на військову службу за контрактом

31 Жовтня 2016, 22:57
2338

Серед військових частин, розміщених поруч із Любомльським районом, де недалеко від дому можна проходити військову службу за контрактом, пропонуються у м. Володимир-Волинський механізована бригада та новостворений зенітно-ракетний полк з великою кількістю різноманітних посад та спеціальностей, а також радіотехнічний підрозділ в смт Луків Турійського району.

Крім того, на сьогодні проходження військової служби за контрактом за медичними та технічними спеціальностями пропонує Луцький військовий госпіталь.

Військова служба за контрактом це:

- додаткові виплати – допомога на оздоровлення, матеріальна допомога ;

- повне речове забезпечення;

- вибір місця служби по всій території України;

- можливість служби у миротворчих підрозділах за кордоном;

- якісне безкоштовне медичне обслуговування як військовослужбовця так і членів його сім’ї;

- можливість отримання вищої освіти за рахунок Міністерства оборони;

- щорічна відпустка від 30 днів і більше;

- відпустки для навчання, соціальні, інші;

- безкоштовне харчування у військових їдальнях;

- право на отримання безкоштовного житла від Міністерства оборони України чи отримання грошової компенсації за піднайом житла;

- час перебування на військовій службі зараховується до страхового стажу, стажу роботи, стажу роботи за спеціальністю, а також до стажу державної служби.

ГРОШОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ – від 7000 грн. і БІЛЬШЕ (в залежності від посади, звання, вислуги років, місця служби (напр. надбавки в зоні АТО), роду військ (напр. надбавки в Високомобільних десантних військах, Військово-Морських Силах, Силах Спеціальних операцій Збройних Сил України тощо)

ДЛЯ ДЕМОБІЛІЗОВАНИХ, ЯКІ ПРОХОДИЛИ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ПО МОБІЛІЗАЦІЇ – Є МОЖЛИВІСТЬ ПІДПИСАТИ КОРОТКОСТРОКОВИЙ КОНТРАКТ НА ШІСТЬ МІСЯЦІВ.

Для інших категорій громадян контракт укладається строком на:

- 3 роки – для солдат;

- від 3-х до 5-ти років – для сержантів-старшин.

Усім жителям Любомльського району, які вступають на службу за контрактом у Збройні Сили України з районного бюджету виплачується матеріальна допомога в розмірі 5000 гривень, також допомогу надають сільські ради.

За більш детальною інформацією та оформленням документів на військову службу за контрактом звертайтеся в Любомльський об’єднаний районний військовий комісаріат за адресою: м. Любомль, вул. Незалежності, 45, тел. (03377) 2-41-94.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39