У Вишневі на євромайданчику вже встановили освітлення

31 Жовтня 2016, 21:46
2507

У п’ятницю надвечір, 28 жовтня, на стадіоні засвітилося 6 ліхтарів, які автоматично вмикаються у темну пору і вимикаються на світанку.

«Загальна потужність лампочок – 420 Вт. За 10 годин на добу «намотуватиме» до 10 гривень, – розповідає ініціатор та основний організатор проекту Віктор Козел.

– Як і обіцяли на відкритті, незабаром плануємо встановити відеонагляд, а без освітлення в темну пору він втратить сенс. Уже 5 камер закупили, залишився монтаж. Хочемо ще й територію школи охопити трохи. Дякую всім небайдужим односельцям за підтримку і допомогу».

1

1

1

1

1

Нагадаємо, 11 вересня на території Вишнівського НВК І-ІІІ ст. відбулося урочисте відкриття довгоочікуваного спортивного майданчика. Роботи над його облаштуванням розпочалися ще у червні.

Головним ініціатором та організатором виступив Віктор Козел. Його підтримали друзі-односельчани Дмитро Коцура та Сергій Веремчук, а також небайдужі вишнівчани.

І от за кілька місяців, без підтримки політиків, районної та місцевої влади, не для піару, а для дітей і молоді, самотужки облаштували куточок дозвілля і спортивного розвитку своїм односельчанам.

До речі, на тому місці, де зараз красується цей новенький майданчик, раніше було запущене поле для міні-футболу. Все розчистили, підняли на півметра і зробили сучасний стадіон під відкритим небом, розміром 42,5 на 22,5 метра.

Вишнівчани вкотре показали, як не словом, а ділом, оперативно втілюють задумане в реальність.

Детальніше про відкриття читайте у матеріалі: «У Вишневі урочисто відкрили та освятили новий спортивний майданчик».

А також дивіться фоторепортаж: «Вишнівчани зробили спортмайданчик європейських стандартів».

2

2

3

2

1

2

2

3

3

Коментарі
01 Листопада 2016, 13:22
Молодці, побільше б таких людей) Хай Бог посилає їм здоров'я і щастя)
03 Листопада 2016, 01:32
В кожному селі треба свого Удальцова. Вишнівчани якраз би осилили такий проект. Одне поле потягнуло на пів мільйона. Подивіться ціни в неті. Слава Удальцову!!!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром