ТОП-10 найрейтинговіших статей на Район.Любомль

15 Червня 2019, 12:08
1764

Редакція Район.Любомль 15 червня святкує День народження. У 2016 році наше видання запрацювало онлайн і з цього часу щодня без вихідних висвітлює життя Любомля і району.

Читайте також: Район.Любомль святкує третій день народження

До третьої річниці роботи Район.Любомль ми зібрали ТОП-10 найпопулярніших статей за рік, що минув.

Уродженець Любомля розстріляв у Ковелі трьох чоловіків і наклав на себе руки  – 15495

46-річний Олег Кононенко під час конфлікту вбив із зареєстрованої мисливської зброї двох ковельчан, 51-го та 25-ти років, ще одного, 43-річного чоловіка, поранив, а потім наклав на себе руки.

Як МП на Волині втрачає парафії, а серед  духовенства назріває «двірцевий» переворот – 5003

Напередодні президентських виборів логічно підвести риску у … церковних процесах на Волині. Адже саме дата Х може або призупинити активні переходи у ПЦУ, або ж вивести на новий рівень. Принаймні волиняни переконані, що подальший розвиток залежить саме від результату голосування у найближчу неділю. Тому одні дуже поспішали зробити якомога більше на шляху до ПЦУ, а інші завбачливо вичікують. У більшості випадків стимулом до тої чи іншої моделі поведінки ставали прямі і завуальовані натяки духовенства, яке радило не поспішати з рішенням «по Паски», «до травня» чи «до виборів».

На Любомльській пекарні не бояться експериментувати та за кордоном запозичувати досвід – 4917

Чотири роки тому в місті Любомль запрацювала сучасна хлібопекарня Оксани та Віктора Козел. Попри малий відрізок часу, продукція підприємства вже встигла завоювати прихильність жителів краю. А поштовхом для відкриття стало те, що закрився маслозавод, приміщення, які можна було експлуатувати, пустували.

Сувора, але справедлива, вимоглива до себе і до інших – 4742

31 липня директорка школи №2 міста Любомля Марія Мельниченко святкує ювілей. За освітою вона – учителька англійської мови, за покликанням – керівниця.

Працівниця Любомльського будинку культури із круп і насіння творить картини – 4006

Якось Ірина Мирон із Вишнева з колегами брала участь у сільськогосподарській виставці, яка проходила в Луцьку. Там побачила картину, виготовлену з незвичайних матеріалів. Зацікавила техніка виконання, бо, мало того, що не чула, аби щось подібне робили на Любомльщині, вразила наполегливість людини, яка створила річ особливої краси. Першим виробом стало панно круглої форми.

Гупали: Іванка Гаджало після аварії вірить у те, що лікарі повернуть їй красу – 3801

Після страшної аварії Іванці Гаджало вивернуло щелепу, її обличчя виявилося подробленим на шматки, на одне око вона назавше втратила зір, а через отвір у бороді досі виходять назовні шматочки кісток... А вона – сміється крізь біль, робить троянди з паперу і будує грандіозні плани на «своє кафе у Шацьку».

«Не всі можуть зрозуміти мій вибір», – мама двох дітей із Любомля про службу в зоні ООС – 3690

У вересні 2018 року Валентина Федюшин підписала контракт і стала на захист кордонів України.

Подружжя з Любомля 40 літ живе душа в душу і стільки ж вирощує якісну розсаду – 3581

Досвідчені овочівники Надія Семенівна та Петро Омелянович Литвинюки переконані, що до розсади слід звертатися з любов’ю, теплотою та увагою.

Все буде вакуум: як у Любомлі агроном пакетики став виробляти – 3123

Спочатку Сергій Веремчук із Вишнева два роки штампував вакуумні упаковки вдома у своєму гаражі. А у 2006-му в Любомлі у колишній військові їдальні відкрив власну фірму «Фолсаж».

Учителька з Любомля творить оригінальні композиції з кульок – 3031

Педагог із 27-річним стажем, старший учитель вищої категорії школи №3 Любов Ждань навчає учнів робити вироби з повітряних кульок та мріє створити свою школу аеродизайну.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром