Учні з Любомля здобули срібло на Кубку з мініфутболу

10 Червня 2019, 10:45
3170

Поборотися за перемогу приїхали п’ять команд навчальних закладів, переможців зональних змагань, з Володимир-Волинського, Іваничівського та Любомльського районів.

У суботу, 8 червня, у селі Льотниче Володимир-Волинського району на нещодавно відкритому спортивному майданчику проходили фінальні змагання з мініфутболу на «Кубок 19 округу» для хлопців 2006 років народження і молодших, – йдеться на сайті ЗЗСО №2 міста Любомля.

У першому матчі з господарями змагань, футболістами НВК села Льотниче, команда з Любомля грала впевнено, після влучного удару наймолодшого футболіста Рустама Мохнюка до останньої хвилини вела в рахунку та, на жаль, не втримала перемогу: 1:1.

На наступну гру хлопці вийшли з особливим, бойовим настроєм, адже суперником була команда Головненського ліцею, якій поступилися на зональному турнірі. Цього разу перемога була за любомльчанами – 1:0, гол на рахунку Руслана Самарчука.

Міцним горішком для команди з Любомля стали футболісти НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1-гімназія» Іванич. Матч із ними закінчився з рахунком 1:1, знову відзначився Руслан Самарчук. В останній грі любомльчани впевнено перемогли ЗОШ I-II ст. села Хмелівка Володимир-Волинського району, забивши два «сухих» м’ячі (Руслан Самарчук, Владислав Савош).

У підсумку команда ЗЗОС №2 міста Любомля виборола почесне ІІ місце і отримала від організаторів змагань кубок, медалі та грамоти. Приз кращого гравця дістався воротарю Артему Олеху.









2

2

1

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024