Де у Любомльській ОТГ визначили місця для розміщення агітації

08 Червня 2019, 16:03
Фото ілюстративне 1636
Фото ілюстративне

У Волинській області не усі міські ради станом на 24 травня визначили та обладнали місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації.

Такий висновок зробили представники ОПОРИ в результаті моніторингу та аналізу відповідних розпоряджень міських голів та рішень виконавчих комітетів міських рад. Також представники ОПОРИ проінспектували обладнані місця для розміщення агітаційних матеріалів.

Округ №19

Виконавчий комітет Любомльської міської ради визначив перелік місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації 28 травня 2019 р. своїм рішенням  №79 «Про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації».

Зокрема, у ньому йдеться, що для розміщення агітаційних матеріалів на території Любомльської ОТГ відведено наступні місця:

1. тумби для оголошень, за адресою м. Любомль вул. Незалежності, 33 (міський парк);

2. дошки для оголошень (біля адмінбудівлі Куснищанського старостинського округу, біля адмінбудівлі Запільського старостинського округу, біля приміщення сільського клубу у с. Красноволя, біля адмінбудівлі Підгородненського старостинського округу, біля приміщення ФАПу у с. Застав’є, біля адмінбудівлі Бірківського старостинського округу, біля приміщення сільського клубу с. Скиби, біля сільського будинку культури с. Почапи, біля ЗСО І-ІІ ст. у с. Почапи, біля магазину с. Вигнанка, біля магазину с. Чорноплеси);

3. зупинка громадського транспорту за адресою м. Любомль, вул. Володимирська (в р-ні Великого ринку);

4. дошки для оголошень, розміщені біля входів у під’їзди житлових будинків, що знаходяться на території Любомльської міської ради.

«Забезпечити утримання тумб, стендів та дошок для оголошень у належному стані. Зняти 20.07.2019 р. усі матеріали передвиборної агітації, розміщені на визначених тумбах, стендах та дошках для оголошень. Проводити, не менше одного разу на тиждень рейди з метою перевірки та знищення матеріалів передвиборної агітації, розміщених у не визначених для цього місцях (на стовпах, опорах, парапетах тощо. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на секретаря ради Фурманюка А.В.)», – йдеться у рішенні.

Нагадаємо, що відповідно до затвердженого Центральною Виборчою Комісією «Календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 р.» місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування мали відвести місця у людних місцях для розміщення матеріалів передвиборної агітації до 24 травня включно.


Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024