У Вишнівській школі плекають патріотів

29 Жовтня 2016, 14:34
1723

Старшокласники провели збір коштів, на які придбали 50 пар теплих шкарпеток.

Учні молодших класів також долучилися до цього заходу. Вони передали нашим захисникам малюнки, власноруч виготовлені голуби миру, на яких написали побажання швидкого повернення додому і закінчення війни.

Все це завіз на Схід вишнівський волонтер Олександр Положевець.

2

Учні 7 класу разом із класним керівником Наталією Гіль провели урочисту лінійку «Козацькому роду нема переводу».

Школярі розповідали про те, що Запорізька Січ – це неповторне та легендарне явище в історії нашої країни. Присутні ще раз переконалися, що ця держава виховала прекрасних і могутніх захисників країни. У піснях та віршах учні висловили захоплення нашими мужніми оборонцями.


«Шлях до Перемоги» так називався захід, присвячений Дню визволення України від фашистських загарбників, який відзначали 28 жовтня. Його провели і підготували учні 10-го класу (класний керівник Лариса Коваль).

Старшокласники розповідали про одну з найстрашніших трагедій ХХ століття – Другу світову війну 1939-1945 рр., яка принесла багато горя і сліз українцям.

2

Презентація «Пам’ять священна» дала можливість осмислити глибину всенародного горя, звірства загарбників, їхню людиноненависницьку ідеологію.

Присутні школярі почули голос легендарного Левітана. Автоматні черги, постріли з гармат, вибухи снарядів, які долинали з екрану, допомогли відчути жахіття минулої війни і усвідомити, яка небезпека загрожує нашій землі сьогодні.

На останок усі вшанували пам’ять загиблих у Великій Вітчизняній війні хвилиною мовчання.

2

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром