Біля Новогрузького затримали з рушницею жителя Любомльщини

28 Жовтня 2016, 15:23
1414 Джерело: dpsu.gov.ua

У четвер ввечері, 27 жовтня, прикордонники Луцького загону виявили та затримали нашого співвітчизника, який із мисливською рушницею намагався втекти від охоронців кордону, – інформує Держприкордонслужба.

Невідомого прикордонники виявили за 30 метрів від лінії державного кордону на напрямку українського населеного пункту Новогрузьке та польського Гнішув.

Побачивши військовослужбовців Держприкордонслужби горе-мисливець кинувся тікати, але це йому не вдалося.

Затриманий був без документів, однак із його слів стало відомо, що він житель Любомльського району. Також у даного громадянина не було документів і на зброю – мисливську рушницю з набоями.

Наразі правоохоронцями складено процесуальні документи на особу не тільки за порушення прикордонного режиму, а й за злісну непокору законній вимозі прикордонників. Згодом затриманого передано представникам Національної поліції.

Нагадаємо, що полювання у прикордонній смузі здійснюється з обов’язковим інформуванням розпорядником полювання чи особисто мисливцем органів або підрозділів Державної прикордонної служби, в межах відповідальності яких буде проводитися полювання.

У смузі місцевості між лінією державного кордону та лінією прикордонних інженерних споруд полювання забороняється.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром