Як Любомльський професійний ліцей у Луцьку ярмаркував

03 Червня 2019, 17:48
Як Любомльський професійний ліцей у Луцьку ярмаркував 3461
Як Любомльський професійний ліцей у Луцьку ярмаркував

В обласному центрі на Театральному майдані проходило свято професійної освіти області, учасниками якого були 20 навчальних закладів.

У рамках заходу проводилися ярмарок-продаж продукції власного виробництва, концерт, різноманітні майстер-класи. Про це на своїй сторінці-facebook написала Оксана Мохнюк.

Читайте також: У Любомльському професійному ліцеї розробляють план розвитку за досвідом естонців

«Особливим попитом серед споживачів нашої продукції користувались столярні, кондитерські та швейні вироби, виготовлені учнями ліцею. У концертну програму свята був включений виступ ансамблю «Перевесло» (керівник Андрій Залевський). Дівчата з задоволенням познайомились з хлопцями з ансамблю Старовижівського професійного ліцею, зробили фотографію на пам'ять з учасником телевізійного проекту «Голос країни. Діти» Ярославом Карпуком.», – йдеться у дописі.

Приємно, що управління освіти, науки та молоді відзначило Любомльський професійний ліцей. За підсумками роботи з художньо-естетичного виховання учнівської молоді навчальний заклад посів ІІ місце. Диплом вручили агітаційно-просвітницькому гурту «Лицедії» та подяку від Волинського обласного центру зайнятості.





1


Директор ліцею Володимир Дутко
Директор ліцею Володимир Дутко

Заступник директора з навчально-виховної роботи Оксана Мохнюк
Заступник директора з навчально-виховної роботи Оксана Мохнюк

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39