У Вишневі відбулося Свято останнього дзвінка

01 Червня 2019, 13:42
У Вишневі відбулося Свято останнього дзвінка 3466
У Вишневі відбулося Свято останнього дзвінка

Для 13 випускників пролунав останній дзвінок в їхньому житті. За плечима – багаж знань та досвіду. Попереду – незвіданий світ дорослого, відповідального життя.

У п’ятницю, 31 травня, для учнів Вишнівського навчально-виховного комплексу пролунав останній дзвінок, що символізував закінчення ще одного навчального року, – йдеться на сайті громади.

Читайте також: У Вишневі для учнів району влаштували незабутнє свято дитинства

У Вишнівській громаді провели фестиваль обдарованих учнів

Представниці Вишнівської громади здобули титули на фестивалі «Волинська Княжна-2019»



Розділити радість свята з учнями, батьками та педагогічним колективом прибули начальник гуманітарного відділу Вишнівської сільської ради Василь Стрільчук та перший заступник сільського голови Галина Федончук.

Василь Стрільчук
Василь Стрільчук

Від настоятеля церкви святих Косьми і Даміана, митрофорного протоієрея, отця Віктора Самолюка прозвучали благословенні слова подяки учням за старання у навчанні, батькам – за виховання, педагогам – за те, що кожного дня віддавали частинку своєї душі та досвіду, аби підростаюче покоління отримало безцінні знання та було обізнаним, компетентним.

Читайте також: У Любомльській школі продзвенів останній дзвінок

У центрі Любомля дефілювали випускники

Віктор Самолюк
Віктор Самолюк

З вітальним словом до учнів звернувся директор школи Володимир Міщук. Він привітав дітвору із початком літніх канікул, а випускників – із вступом у доросле, вже небезтурботне життя.

Володимир Міщук
Володимир Міщук

Начальник гуманітарного відділу і директор вручив грамоти та похвальні листи учням, які досягли високих результатів у навчанні, брали участь в різних олімпіадах та змаганнях.




1

У дарунок випускникам від учнів молодших класів звучали слова привітань, а танцювальний колектив Вишнівської школи присвятили їм запальні танці.

1



Урочиста частина завершилася вальсом від одинадцятикласників, після якого випускники мали нагоду запросити до танцю своїх батьків і розділити з ними останні миті в стінах школи.

1

1

1

«Ми гордимось вами, наші випускники. Ви – наша надія та опора в житті. Хочемо, щоб ви ніколи не знали смутку, з легкістю долали перешкоди і знайшли своє затишне місце під сонцем. Бажаємо реалізуватись як особистість, здобути нові знання і залишитись такими амбітними, ціленапраленими та ініціативними», – йдеться у дописі.

Читайте також: У школах Рівненської громади продзвенів останній дзвінок




1


1


Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024