У школах Рівненської громади продзвенів останній дзвінок

01 Червня 2019, 12:32
3826

З бюджету Рівненської сільської ради для підтримки обдарованих учнів та стимулювання їх до успішного навчання виділили 40 тисяч гривень.

У п’ятницю, 31 травня, школярам вручили сертифікати, передбачені Програмою Рівненської сільської ради, на певну суму коштів, яка визначалась індивідуально кожному номінанту – переможцю та призеру ІІ, ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, переможцю та призеру ІІ, ІІІ та ІV етапів МАН, переможцю та призеру районних, обласних та всеукраїнських конкурсів та змагань школярів. Про це йдеться на сайті громади.

Розмір фінансової підтримки (грошової допомоги) визначався сумарно за зайняті призові місця та становив від 100 до 2700 гривень на одного учня.

Кількість номінантів у навчальних закладах, які отримали сертифікати: Полапівський ліцей – 32 учні; Рівненський ліцей – 20 учнів; Забузький ліцей – 12 учнів; Гущанський ліцей – 7 учнів; Гороховищанська гімназія – 6 учнів; Столинсько-Смолярська гімназія – 6 учнів.

Читайте також: У Любомльській школі продзвенів останній дзвінок

У центрі Любомля дефілювали випускники

На урочисті заходи до закладів освіти з привітаннями завітали працівники Рівненської сільської ради. А троє із них є батьками випускників: у сільського голови Володимира Крижука випускницею є донька Тетяна, у секретаря Наталії Кондратюк – випускник син Віталій, а у спеціаліста землевпорядника Катерини Латковської – син Роман.

1






1






2




1





Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром