У Любомлі пройшов фізкультурно-патріотичний фестиваль

30 Травня 2019, 15:17
1974

Змагання відбулися на стадіоні «Колос» серед учнів загальної середньої освіти Любомльської міської ради.

Організаторами фестивалю виступив «Методичний центр», зокрема методист Олександр Котюк, – йдеться на сторінці-facebook закладу.

У фестивалі взяли участь: Любомльський НВК, Любомльські ЗЗСО І-ІІІ ст.» №2 та №3, Куснищанський ЗЗСО І-ІІІ ст.

Змагання відбувались відповідно до Умов проведення: стрибки в довжину з місця (хлопчики, дівчатка); човниковий біг (хлопчики, дівчатка); стрибки через скакалку (дівчатка); веб-квест «Знавці української історії»; естафета, перетягування канату.

На фестивалі панувала дружня і доброзичлива атмосфера між командами. Діти підготовлено та з олімпійським запалом підходили до кожного змагання. Тепла, сонячна погода підтримувала та задавала енергійності всім учасникам фестивалю.

Хочеться подякувати за організацію усіх змагань Валентині Волох, суддям – учителям фізичної культури Шлапі О.В. (Бірківський заклад освіти), Свиновей І.Б. (Городненський заклад освіти), Бугайчуку В.О. (Скибський заклад освіти), Андрійчуку С.М. (Запільський заклад освіти). Варто відмітити хорошу підготовку до фестивалю усіх учнів та їх керівників,зокрема учнів Любомльської гімназії та Куснищанського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Усі команди нагороджені подарунками.

«Бажаємо збірній команді від громади, яка буде брати участь в обласному етапі тільки перемоги!» – йдеться у дописі.







Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром