Гузь: «На митниці не подолали не лише великі прояви корупції, а й дрібні»

25 Жовтня 2016, 15:13
1497

Нардеп не готовий поки оцінювати роботу нового очільника Волинської митниці, втім зазначає, що корупція нікуди не зникла.

Про це він розповів під час свого звіту у вівторок, 25 жовтня, у місті Володимир-Волинський, – пише Волинь24.

Нагадаємо, народний депутат виступав за звільнення попереднього очільника Волинської митниці Олександра Шавлака, а нещодавно в обласній раді представили нового керівника митниці Віктора Кривіцького.

«Я ніяк не оцінюю його роботу, бо поки з ним не знайомий. Давайте подивимось як він працює і через місяць поговоримо. Але поки оцінка одна – станом на вчора, як мінімум по 500-700 гривень на «Ягодині» беруть. Хтось скаже, що це не митники, а прикордонники, але без митників прикордонники не брали б – така система», – зазначив Ігор Гузь у відповідь на прохання оцінити діяльність Віктора Кривіцького.

«Прийшов керівник митниці, виступив на сесії. Але наступає день Х і ввечері, наприкінці зміни, дістається мішечок – це Васі, керівнику зміни, це – на Київ, це – на Луцьк. Де СБУ, де правоохоронні органи?

Я жодним чином не хочу кинути тінь на чесних, справедливих митників, ви розумієте, про що я, але скажу відверто, що на Волинській митниці ще не знайшлось жодного Прем’єра, керівника, який міг би це припинити», – додав парламентар.

З його слів, на митниці не подолали не лише великі прояви корупції, а й дрібні: прийшов журналіст – черга рухається, пішов – давай 500 гривень.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024