Педагог із Любомля отримала подяку Міністерства освіти і науки України

25 Травня 2019, 21:39
Лідія Хомич 7601
Лідія Хомич

Учителька української мови та літератури Любомльського ЗЗСО №2 Лідія Хомич за 44 роки самовідданої праці отримала багато нагород. Нещодавно її відзначили подякою Міністерства освіти і науки України за вагомий внесок у реформування національної системи освіти, патріотичне виховання студентської та учнівської молоді та формування поваги до культурної спадщини українського народу.

Насамперед, Лідія Хомич – мама, дружина, бабуся, чудова людина і зараз класний керівник 10 класу. Це людина, про яку багато хто може сказати хороших слів.

Колега Наталія Арістова, вчителька української мови та літератури:

«Вперше познайомилися з Лідією Федорівною, коли прийшла працювати в Любомльський ЗЗСО №2. Інтелігентна, серйозна, доброзичлива... Вона вразила мене своєю пунктуальністю в роботі, вимогливістю й справедливістю у ставленні до учнів й колег. Лідія Хомич безумовно віддана своїй справі. Особисто для мене вона не лише колега, а й мудрий наставник і навіть старша подруга. З нею комфортно й цікаво, завжди ділиться безцінним життєвим досвідом. І хоча між нами така різниця у віці, ми завжди знаходимо спільні теми для спілкування навіть у позаурочний час.

Дивуюся, як можна, будучи матір’ю, бабусею, водночас так щиро віддаватися роботі, школі, уболівати за успіхи не лише своїх дітей, добре ладнати з колективом. Напевно, саме в цьому її талант».

Голова батьківського комітету 10 класу пані Людмила:

«Успіхи і невдачі, маленькі радощі й прикрощі наша класна мама переживає разом зі своїми-нашими дітьми. Не може бути інакше, адже щирість, доброта і співпереживання – справжні якості нашого вчителя, що заклали основу відносин взаємної любові та поваги один до одного. Педагог, спеціаліст вищої категорії, має звання «старший вчитель». Половину життя віддала навчанню дітей української мови та літератури».

У День філолога вітаємо всіх, хто причетний до цього свята! Бажаємо успіхів і здоров’я, радості та щастя! Ваша робота і Ваші зусилля відкривають для нас нові горизонти, служать зразковим прикладом глибоких пізнань для нас! З професійним святом вас!

Подяка Міністерства освіти і науки України
Подяка Міністерства освіти і науки України

Анна СКЛЯНЧУК, учениця Любомльського ЗЗСО №2

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром