Учні Хворостівської школи побували в гостях у любомльських рятувальників

22 Травня 2019, 09:56
1882

З перших хвилин діти юрбою оточили бійців Служби порятунку, адже усім було надзвичайно цікаво подивитися на бойове спорядження та спецтехніку.

У понеділок, 20 травня, до любомльських рятувальників в рамках Тижня знань правил безпеки життєдіяльності завітали учні Хворостівського навчально-виховного комплексу.

Фахівці служби порятунку ознайомили учні з бойовим спорядженням вогнеборців, а також з пожежно-рятувальним обладнанням, де самотужки змогли потримати в руках предмети, за допомогою яких надзвичайники рятують життя.

Найбільше всіх присутніх вразив бензоріз, за допомогою якого рятувальники ліквідовують наслідки ДТП, а також гідравлічні ножиці, котрими швидко розрізають металеві конструкції.

Окрім демонстрації можливостей техніки та обладнання рятувальники на практиці показали школярам гасіння умовної пожежі.

Також маленькі слухачі дізналися, що мешканці області постійно знаходять боєприпаси часів минулих війн. Надмірну цікавість виявляти у таких випадках небезпечно, чіпати та переносити такі предмети забороняється. Про знахідку необхідно повідомити за номером «101», а спеціалісти вилучать її та знешкодять.







Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром