Все важче збирати гроші на лікування, – волинянка продовжує боротись з онкозахворюванням

15 Травня 2019, 17:50
1212

Мешканка міста Нововолинськ Тетяна Куценко продовжує боротьбу з онкологічною недугою.

Про це у своєму дописі написала мама жінки Люда Цимбалюк. 

«Мама-це саме перше і найголовніше слово в кожної дитини. Веронічці було два роки,коли її маму на третій стадії раку госпіталізували в онкодиспансер.Півроку вона її не бачила,не розуміла що коїться. Вона не знає,як це – «здорова мама». Скільки себе пам'ятає, чує і знає,що мама хвора. Боїться і питає: «А мама не помре?» 

Рік назад, після п'яти років ремісії, пішли метастази.І страхіття в її житті повторилось. Веронічка переживає за маму, а я за них обох і ще за старшу свою внучку Віку. Старшій 14 років. Вона пам'ятає маму здоровою, як вони їздили відпочивати на море. А менша,коли хоче на озеро поплавати, просить мене: «Бабуся, заведи мене, бо мамі не можна на сонце».

Так хочеться, щоб діти чим довше прожили з своєю мамою, щоб вони були щасливі. Препарат «Ібранс» допомагає продовжити їй життя. Ціна 44000 грн. З кожним місяцем нам все важче і важче збирати цю суму. Маємо надію,що ви нас не залишите і допоможете», – йдеться у дописі.

Усім, хто хоче допомогти Тетяні Куценко подаємо реквізити:

Карточка ПриватБанк 5168 7573 9648 7623 MasterCard Куценко Тетяна.

Нагадаємо, Тетяна Куценко з Нововолинська в 2013 році лікувала третю стадію раку грудей, пройшла повністю все лікування: 7 хімій, 2 операції і 20 променевих терапій. Але у липні 2018 лікарі виявили метастази в легені та печінці.

Тепер жінка лікується препаратом «Ібранс», і він дає хороший результат. За її словами, під час останнього КТ зафіксували зменшення пухлини у печінці.

Читайте також: Надія тільки на Господа і людей: волинянка продовжує боротись з недугою

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024