У Старовойтові відкрили сучасний спортивний майданчик

13 Травня 2019, 12:32
У Старовойтові відкрили сучасний спортивний майданчик 4063
У Старовойтові відкрили сучасний спортивний майданчик

Будівництво об’єкта проводилося за кошти сільського бюджету й обійшлося у понад 1 мільйон гривень.

У неділю, 12 травня, відбулось урочисте відкриття волейбольного майданчика із штучним покриттям у селі Старовойтове. З нагоди спортивного дійства зібралось багато жителів села і, звісно, завітало чимало гостей, – йдеться на сайті Рівненської ОТГ.

Право перерізати символічну стрічку було надано сільському голові Володимиру Крижуку, в.о. директора Комунального закладу «Центр КДСТ» Павлу Москалюку та депутату Рівненської сільської ради Миколі Гурку.

Захід розпочався із освячення новозбудованого спортивного об’єкта, який здійснив отець Іоан.

«Відкриття спортивного майданчика є знаковою подією для села. Сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить молоді ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку. Адже наші діти і молодь повинні свій вільний час проводити на таких майданчиках, замість того, щоб сидіти за комп’ютерами», – зазначив у своєму виступі Володимир Крижук,

З цієї нагоди організували та провели волейбольний турнір, в якому взяли участь три команди: зі Старовойтова, Борового, Миловані. Перемогу здобули представники із Борового.



Працівники Комунального закладу «Центр КДСТ» організували святковий концерт, приурочений Дню матері. Піднесений настрій присутнім подарували виступи колективу «Надія» Рівненського СБК, Маргарити Шепелюк та Вікторії Цегельнюк.









1

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром