Ірина Констанкевич до ветеранів війни: «Ваш подвиг – неоціненний»

10 Травня 2019, 19:03
У Волинському обласному госпіталі ветеранів війни 1000
У Волинському обласному госпіталі ветеранів війни

У День пам’яті та примирення народний депутат України Ірина Констанкевич разом із депутатом Волинської облради, головою фракції «УКРОП» в облраді Вячеславом Рубльовим побували у Волинському обласному госпіталі ветеранів війни, де зустрілися з ветеранами двох поколінь та привітали їх з прийдешнім Днем Перемоги.



«Сьогодні ми цінуємо і дякуємо кожному захиснику нашої батьківщини, адже ви своє життя та здоров’я віддаєте за нас та майбутнє наших дітей. Переконана, що ваш героїзм буде поцінований як сучасниками, так і майбутнім поколінням, бо ваш подвиг неоціненний», – звернулася до присутніх Ірина Констанкевич.

Також нардеп подякувала керівництву та колективу закладу за професіоналізм та чуйне серце під час виконання своїх обов’язків.



Слова вітання цього дня звучали і від депутата Волинської обласної ради Вячеслава Рубльова, який запевнив, що депутатський корпус  та голова обласної ради Ігор Палиця зроблять усе, аби наші захисники отримували якісну медичну допомогу.

Своєю чергою, присутній на зустрічі директор «Волиньфармпостач» Михайло Півнюк передав чергову партію ліків необхідних для лікування та реабілітації пацієнтів закладу, а завершилось все святковим концертом у виконанні Луцького прикордонного загону.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024