Рятувальники нагадали правила пожежної безпеки мешканцям сіл Любомльської ОТГ

08 Травня 2019, 14:16
1164

Рятувальники нагадали правила пожежної безпеки мешканцям сіл Любомльської ОТГ

Першочергову увагу надзвичайники приділили помешканням самотніх громадян похилого віку, багатодітних і неблагонадійних родин.

У вівторок, 7 травня, працівники Любомльського районного відділу провели навчання з правил пожежної безпеки серед жителів сіл Підгородне, Городнє та Скиби Любомльської об’єднаної територіальної громади.

Під час подвірних обходів, окрім заходів пожежної безпеки у побуті, доводяться основні вимоги безпечного перебування у лісових масивах, екосистемах, біля водойм, а також роз'яснюється алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Рятувальники звернули увагу господарів на стан електрогосподарства, опалювальних приладів та проведенні виховної роботи з дітьми. Адже за статистикою, саме діти спричиняють в державі кожну 10-ту надзвичайну подію.

Громадянам, з якими цього дня вдалося поспілкуватися, учасникам рейду вручили попереджувальні листівки, а на об’єктах із масовим перебуванням людей розмістили інформаційні повідомлення про основні правила безпеки життєдіяльності.


Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024