У Любомльській школі відбувся огляд строю і пісні

08 Травня 2019, 13:09
4518

Учні 5-11 класів продемонстрували справжнє почуття відповідальності і гідності.

У вівторок, 7 травня, у Любомльському ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 відбувся патріотичний захід, що став доброю традицією напередодні Дня Перемоги. Про це написала на своїй сторінці-facebook Валентина Павлюк.

На свято запросили учасника бойових дій Другої світової війни, капітана Андрія Євтушка, учасників АТО: старшого сержанта Юрія Корольчука, молодшого сержанта Олега Хомічука, старшого сержанта Олега Ільїна, солдата Валентина Шеремета, а також дружина загиблого учасника АТО Миколи Штанського Олену Сергіївну, маму випускника Анатолія Федчишина, борця за волю України, який загинув у 2014 році, пані Валентину.

2
Андрій Євтушок
Андрій Євтушок

1
Юрій Корольчук
Юрій Корольчук

Олег Хомічук
Олег Хомічук

Валентин Шеремета
Валентин Шеремета

Керував конкурсом військовий комісар Любомльського об'єднаного військового комісаріату Василь Дмитрук. Він відзначив добру підготовку, дисципліну, вміння і бажання працювати в команді учнів.

Василь Дмитрук
Василь Дмитрук

1














Коментарі
09 Травня 2019, 13:16
Був коментар &quot;привіт з СССР&quot; (щось в такому плану) хоча модератор вже видали, але я хотів відповісти:<br/>Традиція проведення, такого плану патріотичного заходу, започаткувалася в ще 2000 роках і тоді ніхто так на це не відгукувався, а навпаки підтримували, бо такі заходи виховують дітей і нагадують про минуле. У мене минуло 16 років після школи, але пам'ятаєш як у нас це проходило. <br/>На мою думку для сучасних дітей, які цікавляться в основному комп'ютером, планшетом і іншими не потрібними речами, такі заходи потрібні, і нічого що вони нагадують минуле, а історію потрібно пам'ятати.
10 Травня 2019, 07:40
Людям, яким приносить задоволення марширувати під звуки маршу, головний мозок дістався дарма, вони цілком могли б задовольнятися одним спинним.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024