Інструктора відділу прикордонної служби «Римачі» відзначили в області

07 Травня 2019, 10:30
2647 Джерело: Фото з сайту Волинської ОДА

Цьогоріч в державі вдруге відзначають професійне свято прикордонників України, яке встановлено 30 квітня. Урочистості з цієї нагоди відбулися 3 травня на території Луцького прикордонного загону, що у місті Луцьку.

Аби привітати охоронців державних рубежів від імені виконавчої гілки влади в області, зокрема голови ОДА, на свято завітав і заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук, – йдеться на сайті Волинської ОДА.

«Ви дійсно є візитівкою нашої держави. Ви першими зустрічаєте наших друзів, і першими даєте зустріч нашим ворогам. Від вашої служби залежить як йтимуть справи у кожного українця. Дякую ветеранам, які докладають зусиль для патріотичного виховання молоді та продовжуєте добрі традиції. Бажаю усім, щоби мир та злагода панували не тільки на роботі, а й у ваших родинах. Також бажаю вам гідно нести звання українського прикордонника, бути відданими присязі та відповідальними перед українським народом. Зі святом», – привітав присутніх Сергій Дмитрович.

А також за сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків, забезпечення надійної охорони державного кордону вручив Подяки голови обласної державної адміністрації військовослужбовцям Луцького прикордонного загону:

Юрію Алєксєєнку – інспекторові прикордонної служби 1-ї категорії – інструктору кінологічної групи відділу прикордонної служби «Римачі»;

Валерію Вознюку – інспекторові прикордонної служби 2-ї категорії – інструктору кінологічного відділення відділу прикордонної служби «Піща»;

Сергію Новосаду – інспекторові прикордонної служби 1-ї категорії – снайперу мобільної прикордонної застави «Луцьк».

Слід зауважити, що не забули від час урочистого заходу вшанувати хвилиною мовчання та покладанням квітів полеглих під час військової агресії на сході держави побратимів. В області, на жаль, боронячи державу, своє життя віддали двоє волинян.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром