Учнів Машівської школи вогнеборці вчили гасити пожежі

04 Травня 2019, 13:01
1358

Рятувальники Любомльського РВ Управління ДСНС України у Волинській області систематично здійснюють пізнавально-роз’яснювальні заходи направленні на профілактику дитячого травматизму та навчання молоді основам безпеки життєдіяльності.

У п’ятницю, 3 травня, рятувальники Служби порятунку провели такий пізнавальний захід для учнів 11 класів Машівського НВК, які проходять навчально-польові збори поблизу села.

Надзвичайники продемонстрували дітям технічні можливості пожежно-рятувальної техніки й спорядження, зокрема гасіння умовної пожежі, а також надання за допомогою спеціального інструменту допомоги постраждалим у надзвичайних ситуаціях.

Вогнеборці розповіли про небезпеку купання в незнайомих водоймах та водоймах без спеціально створених місць відпочинку. Ще раз нагадали правила використання відкритого полум’я в рекреаційних зонах та лісах. Задля безпеки дітей в дома рятувальники наголосили на правилах безпечної поведінки в побуті та важливість їх виконання задля збереження свого життя та здоров’я.



Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024