Футболісти з Любомльщини взяли участь у Великодньому турнірі

02 Травня 2019, 15:40
Учасники турніру 1221
Учасники турніру

Другий за рахунком турнір з міні-футболу пам’яті колишнього Почапівського сільського голови Василя Троця відбувся Великоднього понеділка у Вигнанці.

Про це пише Кордон.

Незмінний організатор таких заходів, депутат міської ОТГ, керівник ТОВ «Любомль ринок» Микола Троць розповідає:

«Залюбки долучаюся до їх проведення не тільки задля того, щоб вшанувати пам’ять батька, а й з метою пропаганди спорту і здорового способу життя у сільській місцевості».

Нинішнього року турнір цілком міг претендувати на статус міжрайонного, адже до участі у ньому зголосилися 11 команд з трьох районів: з Любомльщини — Вигнанка, Почапи, Чорноплеси, Гуща, Біличі, «Патріот» (Біличі), Городне, Підгородне, з Турійщини — Окунин, зі Старовижівщини — Кукуріки і Рудня.

За умовами змагань, команди були поділені на три групи, переможці яких боролися за звання переможців за коловою системою. Отож, у фінальній частині Вигнанка і Городне зіграли внічию 0:0, потім Гуща перемогла Городне з рахунком 1:0, а у вирішальному поєдинку господарі — команди Вигнанки перемогла гущанців 2:0 і стала переможцем турніру. Друге місце дісталося Гущі, третє — команді села Городне.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром