Лісівники Любомльщини привітали своїх підшефних із Великоднем

29 Квітня 2019, 15:01
1920

Напередодні Світлого Христового Воскресіння – вже за доброю традицією – працівники лісгоспів ідуть до них із гостинцями та продуктовими наборами.

Кожне державне лісогосподарське підприємство області на заклик начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватирка взяло шефство над певною сім’єю чи родиною, будинком для престарілих чи сиротинцем, садочком чи школою, – інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

З нагоди Великодня ДП «Прибузьке лісове господарство» подарувало школі-інтернату «Центр освіти» у селище Головно парту-стіл, а дітям вручило солодощі.

Головненська школа-інтернат
Головненська школа-інтернат

До свого підшефного 9 класу у цю ж, Головненську школу-інтернат, завітали й лісівники ДП «Любомльське ЛГ» на чолі з директором Володимиром Туревичем. Звісно, привезли дітям солодощі, за що ті дали слово шефам добре вчитися та шанувати Природу.

Відвідали любомльські лісівники також сім’ю свого колишнього працівника Анатолія Федчишина, який загинув у зоні АТО. Дружину та доньок привітали із святом Воскресіння Христового, вручили великодній кошичок, наповнений гостинцями.

Донька загиблого Анатолія Федчишина
Донька загиблого Анатолія Федчишина

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024