Урочисто провели на службу строковиків з Любомльщини

24 Квітня 2019, 11:32
Урочисто провели на службу строковиків з Любомльщини 4369
Урочисто провели на службу строковиків з Любомльщини

Зі збірного пункту Любомльського  об’єднаного районного військового комісаріату у вівторок, 23 квітня, відбулася  урочиста відправка на строкову військову службу п’ятьох новобранців Любомльського району весняного призову.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Олександр Устименко, керівник патронатної служби райдержадміністрації Володимир Невінчаний, військовий комісар Любомльського об’єднаного районного військового комісаріату Василь Дмитрук, благочинний, настоятель Свято – Михайлівського храму міста Любомля Віктор Возняк, батьки, рідні та друзі призовників. Про це повідомляють у відділі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Настоятель місцевого Свято – Михайлівського храму отець Віктор  молитовно благословив юнаків на відповідальний та важливий етап їхнього життя – службу в лавах ЗСУ, окропив їх свяченою водою та побажав майбутнім військовослужбовцям легкого та совісного виконання свого обов’язку перед Батьківщиною і рідним народом.

Голова райдержадміністрації  Олександр Устименко, звертаючись до призовників, виразив упевненість, що вони гідно служитимуть у Збройних Силах України  та побажав їм із честю виконати свій обов’язок перед державою, повернутися додому змужнілими, повними сил і досвіду.

«Без сумніву, почесний обов’язок кожного громадянина України – служити на благо Батьківщини. Військова служба – це школа мужності та стійкості, гартування волі та характеру. Тому бажаю кожному із вас, шановні призовники, ставши у лави Збройних Сил України, гідно пройти цей вишкіл. Здоров’я вам міцного, миру та добра. Слава Україні!» – з напутніми словами звернувся до юнаків голова РДА.

Читайте такожОбійми і сльози: у Любомлі урочисто відправили призовників на строкову службу

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024