Українці з Парижа підтримують синочка любомльського бійця АТО

07 Жовтня 2016, 13:59
1277

У маленького Луки Лисенка важка хвороба забрала маму, але доля подарувала йому тата-Героя та турботливих рідних, а ще – небайдужих українців, які навіть за тисячі кілометрів піклуються про хлопчика.

На своїй сторінці у facebook Адріана Будновська написала про сім'ю Лисенків та що їм довелося пережити:

«Завдяки вчинку мами – на світі уже рік і місяць живе цей малючок – Лука з міста Любомль. А вчинок в тому, що дружина бійця АТО, пані Тетяна, коли виношувала під серцем дитятко, дізналася, що в неї гострими кігтями вчепилася страшна хвороба. Треба було лікуватися, а вона – вирішила дати життя дитинці і до певного строку відкладала інтенсивну терапію...

Лука з'явився на світ передчасно – зовсім крихітним і беззахисним, вагою 1200 грамів, довго перебував у спеціальному боксі – поки не досяг ваги звичайного новонародженого маляти.

Мама Луки, пані Тетяна боролася за життя до останньої хвилини, але у квітні цього року хвороба поставила свою невідворотну крапку.

...Місяць тому хлопчик отримав чергову посилку від українців Парижа, ось, нині надіслали фото-звіт, тато і бабуся дякують за підтримку».

До речі, тато Луки Олександр, очільник Любомльської спілки атовців, не лише мужньо захищав наш кордон на Сході, а й цього літа врятував життя людині, яка тонула на озері Світязь.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39