Гузь і Палиця на Згоранському озері закриватимуть купальний сезон

04 Жовтня 2016, 07:37
1628

У п’ятницю, 7 жовтня, народний депутат Ігор Гузь та голова Волинської обласної ради Ігор Палиця закриватимуть купальний сезон, перепливши озеро у селі Згорани.

Про це народний обранець повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Значить так друзі, так як ми з Игорь Палица і обіцяли, в п'ятницю 7 жовтня о 15:00 збираємося на Великому Згоранському озері і його перепливаємо! Пропагуємо здоровий спосіб життя!

Температуру повітря обіцяють в районі +9, буде хмарно, але це нас не зупинить) І не таке бачили)

Значить технічні моменти:

- Пливемо не за спортивним результатом, тобто не на швидкість, а для власного задоволення і пропаганди плавання як такого!

- Стартуємо на східній частині озера, фінішуємо на центральному пляжі.

- Хто має бажання пливсти з нами повинен: а) реально розрахувати свої сили; б) обов'язково мати костюм для плавання (дайвінг/тріатлон); в) бути готовим пройти медичне обстеження.

ЗГОЛОШЕННЯ пишіть мені у приват! Уже зголосилося біля 10 учасників...

- Журналістам які мають бажання поїхати на цю подію, прошу звертатися до Galyna Denysiuk

- Рятувальники та медики будуть присутні. Багато хто питає за підігрів води, патрулювання гвинтокрилів та команду підводних «морських котиків»? Це все також планується, приїжджайте і побачите!

- Всіх інших просто радо запрошуємо скуштувати рибної юшки, з'їсти кулішу та вареників і випити... хорошого чаю. Все за рахунок організаторів)

Кожному хто зробить РЕПОСТ 1 000 000 до карми)

p.s. І ще, не треба зайвої істерії та політичних казок. Акція правильна, потрібна та цікава. Можете зробити краще? Знаєте як? Будь-ласка)»

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром