Особливості і переваги швидкозажимних струбцин

03 Жовтня 2016, 16:15
2059

Одна з різновидів ручних лещат – струбцини швидкозажимні, вони незамінні в багатьох роботах. За допомогою струбцини швидкозажимної можна надійно зафіксувати одну деталь для обробки, виточування, шліфування або інших дій, під час яких деталь повинна бути нерухомою, також завдяки цьому інструменту можна щільно притиснути дві деталі для склеювання.

Швидкозажимні струбцини, великі і маленькі, виготовляються з металу або дерева, вони можуть відрізнятися своєю конфігурацією і мати невеликі конструктивні відмінності, які дозволяють використовувати струбцини для робіт з деталями з різних матеріалів - метал, дерево, скло і т.д. Але основу конструкції завжди складають нерухома рама і рухливий елемент з затискачем.

Переваги швидкозажимних струбцин

Швидкозажимні струбцини зручні в роботі, оснащені спеціальним важелем або пружиною, вони швидко і легко захоплюють потрібну деталь, фіксувати яку можна однією рукою, а друга залишається вільною. Точне, надійне захоплення, яке можна швидко послабити, не допускає деформації або руйнування деталі. Ця перевага та зручність при роботі, надійність і міцність, роблять струбцини швидкозажимні незамінним інструментом для різних робіт.

Пропоновані нами струбцини по хорошій ціні гідно оцінять професіонали і любителі. З доставкою 1-2 дня, жителі міста Любомль, можуть придбати в інтернет-магазине e-1.com.ua струбцини від таких компаній як – Stanley, Vorel, Yato.

Ціновий діапазон сучасних струбцин дуже широкий: в інтернет-магазине e-1.com.ua представлені як дешеві вироби, придатні лише для дрібного домашнього ремонту, так і дорогі, надійні інструменти, які призначені для роботи з матеріалами високого ступеня міцності.

При виготовленні струбцин швидкозажимних, кращі виробники використовують новітні технології та спеціальну гарту, що підвищує міцність, антикорозійність і зносостійкість цих виробів. Щоб скористатися звичайною, класичною струбциной, як правило, необхідні обидві руки, а це досить незручно в роботі.

Струбцини швидкозажимні покликані виправити цей недолік, адже вони оснащені пружиною або спеціальним важелем, завдяки якому можна легко провести затиск і використовувати для фіксації всього лише одну руку. Можна сказати, що такі швидкозажимні пристрої скорочують час на проведення робіт при незмінно високій точності захоплення. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024