На «Ягодині» затримали нелегала, який хотів «проскочити» з чужим паспортом

01 Жовтня 2016, 10:59
1259

У п’ятницю, 30 вересня, прикордонники виявили псевдофранцуза, який начебто хотів бути професійним футболістом в Україні.

Повідомляє Держприкордонслужба України.

Під час прикордонного оформлення у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Ягодин» прикордонники Луцького загону виявили у одного з пасажирів автобусу «Рівне-Варшава» документ, що не належить пред'явникові.

У ході проведення перевірочних заходів прикордонники встановили, що виявлена особа є 23-річний громадянин Кот-Дівуара, який прибув до України в березні поточного року за допомогою власного закордонного паспорту та короткострокової візи на сім днів.

З його слів, він приїхав для проходження кастингу у одному з футбольних клубів України та попередньо перерахував одну тисячу двісті євро агенту. Однак прибувши в іншу країну зрозумів, що його ошукали. Затягнувши своє перебування в Україні він потратив більшу частину коштів, та вже не мав змоги придбати квиток для повернення на Батьківщину.

Також з його слів у нього вкрали паспорт. А згодом через співвітчизників він познайомився з громадянином Франції. Він надіслав йому чужий внутрішній паспорт, яким затриманий намагався скористатися, щоб потрапити до країн Євросоюзу.

На даний час на іноземця за спробу незаконного перетину державного кордону складені процесуальні документи, вирішується питання щодо примусового вивезення його на Батьківщину.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024