«Митниця ініціює перед обласною владою і службою автодоріг створення окремих смуг руху для МПР»

29 Вересня 2016, 08:52
2089

Так у Facebook прокоментувало ситуацію з чергами Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

«Шановні дописувачі, прикордонна служба в межах своєї компетенції зробила все можливе для того, щоби розділити учасників МПР і на українську реєстрацію. Зокрема, з 16 березня цього року у Краковці і Раві-Руській всередині переходу є таке розмежування. Стосовно розмежування перед пунктом, на жаль, це компетенція митниці та місцевої влади.

На останніх нарадах було прийнято рішення, що митниця, як сторона, що відповідає за сервісну зону ініціює перед обласною владою і службою автомобільних доріг створення окремих смуг руху для МПР. Роботи розпочали по Краковцю і Раві-Руській. Чекаємо коли завершать. Тоді Вас і повідомимо. Повірте, прикордонники зацікавлені впорядити цей рух. Дякуємо за розуміння».

Lilija Ponomareva-Murawska зауважує:

«Боюся собі уявити, що буде перед новорічними і різдвяними святами... поґранци стукніться в лоба, як Вам то не вигідно, то чому не розділите паси? Нас тут в Польщі мільйон (працюючих), які на свята, напевно, захочуть до родини в неньку-Україну. Думаєте, що ми, як барани, будемо в черзі з контрабасами з МРП по надцять годин стояти ?»

Oleg Boyko так коментує своє кількагодинне очікування в черзі:

«Ягодин – 8 з гачком годин черги через польську сторону. Вони дійсно мають квоту в 600 авто на зміну і не обслуговують більше. Якась реакція української держави має бути, бо з нас, українських громадян знущаються».

Загалом, станом на 8.00 год. 29 вересня майже тисяча автівок «застрягли» на перетині кордону з Республікою Польща.

У пункті пропуску «Ягодин-авто» очікує 150 машин, на «Краковці» – 170, на «Шегинях» – 120, на «Угринові» – 100, на «Устилузі» – 50, на «Смільниці» – 50.

28 вересня о 18.00 год. чергу на «Ягодині» подали двома показниками – 90/120 – помилково вказали вантажні. Андрій Пащак влучно зауважив це:

«Напевно, це артеріальний тиск очікуючих у черзі) Багато без свідомості...» 

 

Коментарі
07 Жовтня 2016, 01:15
І нічого це нововведення не змінить.Мій чоловік також іздить по МПР,але нічого не возить, просто переганяє машину,чому він має стояти у черзі по 13 -15 год.із тими людьми, які по МПР возять сигарети і цим самим створюють шалені черги? Або з такими "розумними",які платять по 300 грн. і нагло вклинюються в чергу?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024