Жителя Любомльщини відзначили грамотою Верховної Ради України

02 Квітня 2019, 16:32
Роман Ющук вручає нагороду Захару Сокольвяку 4515
Роман Ющук вручає нагороду Захару Сокольвяку

Захару Сокольвяку вручили нагороду «За особливі заслуги перед Українським народом» і нагрудний знак. Подання до парламенту для державної відзнаки скерував народний депутат Ігор Гузь.

31 березня голова Любомльської ОТГ Роман Ющук та помічник народного депутата Андрій Бокоч особисто відвідали Захара Захаровича у селі Згорани та передали йому відзнаку, – про це йдеться на офіційній сторінці-facebook Ігоря Гузя.

Вони привітали Захара Захаровича та побажали йому міцного здоров’я, а кожному українцеві брати з нього приклад й завжди пам’ятати внесок патріотів у розбудову країни.

«Захар Сокольвяк – справжній патріот України. Все життя вчителював та активно займався розбудовою громадянського суспільства. Він – організатор створення Народного Руху в Любомльському районі та активний громадський діяч. Саме за бажання боротися за правду і волю України його нагородили грамотою Верховної Ради України», – йдеться у дописі.

Цьогоріч Захар Сокольвяк святкував ювілей – 80 років. Коли відстоював Україну під час Євромайдану в Києві міліція притиснула його ноги турнікетом. Тепер змушений пересуватися на візку. Попри проблеми зі здоров’ям, він не перестає боротися за державу та твердо вірить в її Перемогу.

Андрій Бокоч вітає Захара Сокольвяка
Андрій Бокоч вітає Захара Сокольвяка

1
Почесна грамота
Почесна грамота

Нагорода
Нагорода

1
Захар Сокольвяк
Захар Сокольвяк

Коментарі
04 Квітня 2019, 19:40
Совєтізм- мідальки, грамоти. А в очах людини, щастя безмежного від цього, не проглядається. Пенсію б подвоїли, той би гудзь- дров нарубав, води наносив. Гидко.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром