Шестикласники з Любомля побували у Львові

28 Березня 2019, 10:12
Шестикласники з Любомля побували у Львові 2289
Шестикласники з Любомля побували у Львові

Вихованці школи №2 разом зі своїми наставниками відвідали арсенал зброї, майстерню шоколаду, кав’ярню-книгарню, оперний театр і досхочу настрибалися у батутному центрі.

Про це йдеться на сайті навчального закладу.

Спершу діти побували в Музеї-Арсеналі, де розміщена експозиція військової зброї понад 30 країн світу, найстаріші зразки якої датують ХІ століттям.

Наступною стала «Львівська копальня кави» – перша в Україні найдовша кав’ярня-книгарня. Тут діти із захватом блукали підземними ходами, розглядали цікаві інсталяції, купували подарунки. Далі емоцій було ще більше, адже школярі побували у «Львівській майстерні шоколаду» та в «Карамельній майстерні», де всі охочі посмакували ароматними напоями, цукерками, придбали смаколиків на гостинці, фотографувалися.

Останньою в цьому екскурсійному маршруті площею Ринок стала найстаріша аптека міста «Під чорним орлом» – музею-аптеці вже понад два століття! Тут розміщені цікаві експонати, зібрані науковцями, фармацевтами та колекціонерами-ентузіастами.

Смачно пообідавши, галасливі туристи вирушили до одного з найгарніших в Україні пам’ятників Тарасу Шевченку та до знаменитого Львівського національний театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, де зробили фото на згадку.

Після чотирьох годин дороги та тригодинної екскурсії діти з нетерпінням чекали завершального моменту цього насиченого дня – розваг у батутному центрі. Настрибавшись досхочу, втомлені, але радісні, вирушили додому.

«Учні та класні керівники дякують за допомогу супроводжуючим батькам, вчителям, медику Бушак Ю.М. та туристичній агенції міста Ковель. Сподіваємося, що наші наступні мандрівки будуть не менш цікавими!» – йдеться у дописі.











Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024