Скоро на телеканалі «1+1» покажуть фільм «Століття Якова»

16 Вересня 2016, 10:00
2750

Всеукраїнський телеканал анонсував вихід на екрани фільму «Століття Якова», який став екранізацією однойменного роману волинського письменника Володимира Лиса.

«Століття Якова» – це історія України ХХ століття через призму життя однієї людини. Дії картини розгортаються в період з моменту закінчення Першої світової війни і до наших днів, йдеться в анонсі фільму.

«У долі героя – війни, полон і втрата близьких, але її головний підсумок – збереження людяності і здатності любити», – зазначила Олена Васильєва, головний продюсер фільмів і серіалів каналу «1+1».

Повідомляє Волинь24.

«Чекаю на прем’єру з тривогою. Адже всі права належать видавництву і телестудії. Ще не знаю, що вони відзняли і що наробили. Знаю, що мав бути зовсім інший сценарист – Наталія Воробей, а потім виявилося, що ним буде Андрій Кокотюха. Ми з ним зовсім різні. Він кілька разів казав, що мені давали нагороду «Коронація слова» всупереч умовам. Слава Богу, що Кокотюхи там буде на 30 відсотків, а Лиса – на 70», – ділився своїми переживаннями Володимир Лис в інтерв'ю Хронікам Любарта.

«Століття Якова» – 4-серійна історична драма. Це історія столітнього життя волинського селянина Якова Меха. Дія картини розгортається в період із моменту закінчення Першої світової війни і до наших днів. Екранізацію на замовлення каналу «1+1» здійснив «1+1 Продакшн». Війна, полон, втрати – сто років кохання та сто років випробувань.

Саундтреком до трейлеру фільму стала популярна композиція «Океану Ельзи» «Не йди».

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39