«Наш край» спільно з волонтерами піклуються про дітей загиблих воїнів АТО

09 Вересня 2016, 14:50
1727

Мережа cупермаркетів «Наш Край» та волонтерський проект «Меценати для солдата» організували спільний проект для дітей, чиї батьки загинули в зоні АТО (Небесний легіон), щоб підтримати їх напередодні навчального року та вшанувати пам'ять загиблих.

Це ще один соціальний проект мережі в рамках стратегії корпоративної соціальної відповідальності, визначеної інвестиційною групою «Волвест груп», у яку входить і «Наш Край».

В рамках заходу діти з різних сіл Любомльського район, батьки яких загинули або  значаться зниклими безвісти отримали сертифікати – по 500 грн. на кожну дитину. Сертифікати дітям передали волонтери.

Сертифікатами можна розрахуватися за товари у магазинах мережі «Наш Край» (окрім тютюнових виробів та алкоголю). Це буде хороша нагода для родин волинських Героїв, які потребують нашої опіки придбати своїм дітям, що залишились без годувальника необхідні речі для школи або продукти на кожен день, адже асортимент товарів у магазинах «Наш Край» справді широкий і дає можливість задовольнити будь-які потреби.

Сертифікати діють у 25 магазинах мережі «Наш Край», що розташовані у 14 містах по всій Волинській області.

Ірина Берлач, генеральний директор мережі «Наш Край»

«Ми раді, що має можливість допомогти нашим бійцям та їхнім сім’ям. Це наш святий обов’язок підтримувати тих, хто захищає цілісність нашої держави. В рамках корпоративної соціальної відповідальність ми запланували цей проект та ряд інших, які будуть спрямовані на вирішення соціальних проблем мешканців регіонів, у яких працює наша мережа.

Основні цілі даних проектів – це спонукати людей до здорового способу життя, надавати допомогу тим, хто її потребує, відповідально ставитись до власного здоров’я та вносити свій вклад у забезпечення чистого довкілля для наших дітей».



1












 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024