Любомльчанка перемогла у шаховому турнірі

28 Лютого 2019, 10:02
Переможці турніру 2211
Переможці турніру

У місті Володимир-Волинський пройшов шаховий турнір, присвячений пам’яті відомого тренера Володимира Віжанського.

Організатором турніру виступив Володимир-Волинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Головною суддею змагань була Олена Черняк, – пише «Про Ковель».

У турнірі взяли участь 34 спортсмени з Ковеля, Луцька, Любомля, Іванич, Старої Вижівки. Змагання проводилися в один день у 7 турів із контролем часу 10+5с.  

За результатами змагань 1 місце здобув Олег Степанюк (м. Ковель), 2 місце – Станіслав Бондаренко (м. Ковель), 3 місце – Кучер Костянтин (м. Луцьк). Серед дівчат перше місце виборола Антоніна Самолюк (м. Любомль). У категорії «до 16 років» найкращим шахістом став  Андрій Дячук з Володимира-Волинського (до речі, Андрій – це один з останніх учнів Володимира Олександровича), а у категорії «старші за 65» – Василь Колодюк (смт Стара Вижівка). 

2

Переможців нагородили грамотами та медалями міського центру ФЗН « Спорт для всіх». Спортсменам подякували за те, що вони приїхали вшанувати пам’ять дорогого вчителя, тренера, наставника, який все своє життя присвятив грі у шахи та прищепив любов до цієї гри багатьом своїм учням. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024