Директори Любомльського та Прибузького лісгоспів звітували на сесії міської ОТГ

23 Лютого 2019, 13:52
Володимир Туревич 2329
Володимир Туревич

Ратнівський, Старовижівський, Камінь-Каширський, Маневицький, Горохівський, Любомльський, Ківерцівський, Локачинський  – райони, де відбулося вже найбільше зустрічей лісівників із громадами.

Ще більше – у планах. Звітів під час сесій, обговорень проблем міст та сіл під час зборів із місцевим атиктивом, – повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Практика, яка  за два роки на Волині прижилася, дає свої результати. І не лише у вигляді спільно реалізованих завдань та вирішених проблем, важливих для громади, а й у самому сприйнятті професії лісівника та значення державного лісогосподарського підприємства для громади.

Директори Любомльського та Прибузького лісгоспів Володимир Туревич і Володимир Корецький звітували перед місцевою владою та депутатським корпусом під час сесії Любомльської ОТГ.

Володимир Туревич розповів, що крім основної роботи, вдалося реалізувати проекти, важливі для всієї громади. Зокрема у 2018 році збудували новий великий рекреаційний пункт у межах міста «Край міста»,  його відкриття відбулося на День працівника лісу – в рамках фестивалю. Крім того, на території підприємства діє по всіх лісництвах 45 штук міні-рекраційних пунктів, облаштованих кострищами, гойдалками.

Читайте також: Любомль: на «Краю міста» метушню й асфальт змінює спокій

У Любомлі створили 12 робочих місць європейського рівня

У власному цеху виготовлено та встановлено шість автобусних зупинок – це дерев’яні споруди: у Головні, Замлинні, Пустинці, Куснищах, Любомлі, Вигнанці. Завершено будівництво автобусної зупинки у селі Скиби.

Належна увага приділяється будівництву лісових доріг. Так, за 2018 рік, зокрема, у держлісгоспі збудували понад 6 кілометрів.

Читайте також: У селищі Головне облаштували автобусну зупинку

На Любомльщині лісівники продовжують встановлювати зупинки

Старовойтове: лісівники облаштували автобусну зупинку

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024