Адміністративно-територіальна реформа: Любомльщина ввійде у новостворений Ковельський район

20 Лютого 2019, 09:35
Карта 2357
Карта

Відповідно до проекту адміністративно-територіального устрою, на території Волині можуть утворити чотири райони.

Про це йшлося під час круглого столу на тему «Реформування субрегіонального рівня Адміністративно-територіального устрою. Від історії до сьогодення» у Центрі розвитку місцевого самоврядування 19 лютого у Луцьку, – пишуть Волинсьі Новини

Відповідно до проекту адміністративно-територіального устрою, на території Волині можуть утворити чотири райони: Луцький (на теренах існуючих Луцького, Локачинського, Горохівського, Рожищенського, Ківерцівського та частини Маневицького районів), Камінь-Каширський (на території Любешівського, Камінь-Каширського, Ратнівського, частини Маневицького), Ковельський (на території Ковельського, Турійського, Старовижівського, Любомльського та Шацького) та Володимир-Волинський (на території Іваничівського та Володимир-Волинського) райони.

Остаточно новий поділ на райони буде завтерджений лише після ухвалення нових законодавчих актів, тож межі районів можуть відрізнятися від продемонстрованого проекту. Водночас, найбільш оптимальним вважають створення саме чотирьох районів на території області.


Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024