Команда Любомльської гімназії

Вихованці Любомльської гімназії взяли участь в обласному спортивному фестивалі

17 Лютого 2019, 20:42

24 команди з усієї Волині представляли свої райони у «Веселих стартах» серед учнів 3-4 класів.

У суботу, 16 лютого, у місті Володимирі-Волинському відбувся фінальний етап обласного фестивалю «Веселі старти» під гаслом «Здорові діти – здорова нація». Честь Любомльської ОТГ захищала команда гімназії імені Наталії Ужвій «Чемпіони», яка нещодавно виборола І місце на районному етапі цих змагань.

Команда з Любомля виступила на доволі високому рівні та посіла четверте місце. А це найкращий результат за останні кілька років.

«Рівень підготовки і налаштування команди на загальну перемогу був дуже високий і лише дещиці не вистачило нашим юним спортсменам до п’єдесталу пошани. Від конкурсу до конкурсу (а їх було всього п`ять) наші школярі лише додавали: у першому вони були дев’яті, у другому – 18, у третьому – треті, в четвертому і п’ятому – перші!» – йдеться у дописі Володимира Козачука на його сторінці facebook.

До речі, переможцями стала команда Каменя-Каширського, срібними призерами – команда Старовижівського району, бронзовими – команда Прилісненської ОТГ.

Наші сусіди – команди Шацького району, Рівненської ОТГ і Вишнівської ОТГ посіли 16-е, 17-е і 18-е місця відповідно.

Район.Любомль щиро вітає юних спортсменів-гімназистів із хорошим результатом та бажає наступного року зайняти п’єдестал першості.

Фото зі сторінки facebook Володимира Козачука.