У Любомлі прикрили районний суд

06 Лютого 2019, 17:17
Любомльський районний суд 5221
Любомльський районний суд

У зв’язку тимчасовою непрацездатністю голови суду Степана Чишія Любомльський районний суд з 5 лютого не здійснюватиме розгляд справ та матеріалів, що надійшли на його розгляд.

За штатним розписом у суді п’ять посад суддів, дві з яких є вакантними. У двох суддів суду повноваження припинені у зв’язку з закінченням п’ятирічного строку. На сьогоднішній день в суді здійснює правосуддя лише один суддя Степан Степанович Чишій, – інформує прес-служба служителів Феміди.

Нагадаємо, з 30 липня по 12 серпня 2018 року Любомльський районний суд уже перебував на вимушених двотижневих канікулах.

У період відсутності судді канцелярія суду здійснюватиме прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв громадян та установ, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів, однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд суду буде не можливо у зв'язку з відсутністю суддів.

За цих обставин всі справи, що надходитимуть до суду будуть зберігатися в канцелярії до виходу голови суду на роботу. Про дату розгляду (перенесення розгляду) справ, що перебувають у провадженні суду, сторони будуть повідомлені.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024