Рівненчани День Незалежності на ярмарці відзначали

27 Серпня 2016, 16:22
1637

Вперше жителі села не йшли до будинку культури на урочистості, а свято прийшло безпосередньо до них.

Діти у кольорових вишиванках та учасники концертної групи місцевого будинку культури у сценічних костюмах урочистою ходою пройшли центральною вулицею до площі, де в цей час вирував щотижневий сільський ярмарок.

По дорозі директор будинку культури Любов Войтова запрошувала всіх зустрічних на свято. А коли сільський музика з багаторічним стажем Павло Тимощук взяв у руки баян і полинули перші акорди, то і покупці, і продавці з цікавістю почали підходити до місця дійства.

Святкова програма розпочалася із патріотичної пісні «Червона калина». Далі ініціативу перейняли юні рівненчани – співаки та декламатори.

Після виступу аматорів сцени до слова запросили очільника сільської громади Володимира Крижука. Він привітав присутніх зі святом і разом із побажаннями процвітання, здоров’я, миру і злагоди, щиро дякував воїнам АТО, які захищали Україну на Сході та всім односельчанам за взаєморозуміння, співпрацю та підтримку.


На закінчення аматори сцени заспівали «Многії літа» для всіх присутніх, а сільський підприємець Світлана Карпюк щедро обдарувала юних артистів солодощами.

Продовжила свято для всіх охочих екскурсія у сільський етнографічний музей.


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром