На Любомльщині п’яні лісоруби-дебошири нашкодили на понад 23 тисячі гривень

01 Лютого 2019, 16:11
Незаконна порубка лісу 4659
Незаконна порубка лісу

Мешканці села Нудиже намагалися втекти з місця вчинення лісопорушення та відмовлялися від дачі пояснень, були в стані алкогольного сп’яніння та поводили себе агресивно.

Під час чергового рейду працівники державної лісової охорони ДП «Любомльське ЛГ» виявили незаконну порубку деревини, – повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

У результаті оперативних дій лісової охорони вдалося встановити, що лісопорушення скоєне мешканцями села Нудиже, де і було виявлено незаконно зрізану деревину.

До проведення оперативних дій були залучені співробітники Любомльського ВП ГУНП у Волинській області. Адже зловмисники, які своїми діями завдали шкоди на суму майже 23 тисяч гривень, намагалися втекти з місця вчинення лісопорушення та відмовлялися від дачі пояснень, були в стані алкогольного сп’яніння та поводили себе агресивно.

За фактом тримають слідчі дії.

Коментарі
03 Лютого 2019, 01:56
Це що прикол? Найбільше крадуть лісники. І не на 23 тисячі, а на мільйони гривень
06 Лютого 2019, 00:17
Правильно роблять що крадуть а влада та що сидить не краде , й як директора тих лісгоспів кращі,ні правильні та подивіться що кругом робиться крадуть і красти будуть а при других директорах того не було,було тільки ще не так як вже зараз міняють шило на мило
06 Лютого 2019, 12:00
Питання ,Хлопці приходять до лісника і дають якусь суму грошей або навіть просто ставлять гарний могорич,це вже не кража?Напевно це вже хабарництво,Всі давно знають скільки лісу по такій схемі ріжеться,Простому селянину зась,на його є закон,його будуть штрафуватиЗА ДВІ КОЛОДКИ,Тих хто вивозить фурами закон ніби і відсутній.ЛІС ЦЕ БАГАТСТВО НАРОДУ.
06 Лютого 2019, 21:28
Так то самі лісники може тим директорам і крадуть ,а простий лісник не може зробити нічого так як і писали пішло одне прийшло ще краще ,
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром