У Любомлі визначили кращих екскурсоводів

01 Лютого 2019, 11:16
Учасники конкурсу 2209
Учасники конкурсу

В цьогорічному конкурсі «Край, в якому я живу» взяли участь юні екскурсоводи з Любомльського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. – гімназія» ім. Н.Ужвій, Любомльського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 3 та Куснищанського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Під час конкурсу юні екскурсоводи представили оглядові та тематичні екскурсії по музеям, а також найцікавіші експонати, що в них представлені.

Отож, переможцями конкурсу стали члени гуртка народознавства «Духовні снопики», екскурсоводи етнографічного музею «Світлиця» Куснищанського ЗЗСО І-ІІІ ст. за роботу «Стежками минувшини та сьогодення» (керівник Дячук Г.П.).

Учасники конкурсу вразили членів журі як майстерністю слова, так артистизмом і глибокими знаннями про побут, народні традиції та обряди, про пам’ятки мистецтва свого регіону, музею якого вони представляли.

ІІ місце розділили екскурсовод Діана Голядинець – музей Любомльського ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 (керівник Красицький І.М.) за роботу «Історичний Любомль», екскурсоводи Софія Грижак та Анастасія Заяць – історичний музей «Історія освіти Любомльського району» (керівник Дзей Н.М.).

Учасників нагородили дипломами.

Учні Куснищанської школи
Учні Куснищанської школи


1
Учні гімназії
Учні гімназії

Учасники конкурсу
Учасники конкурсу

Анна Склянчук, учениця Любомльського ЗЗСО №2

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024