Центр зайнятості допоміг любомльчанці відкрити власну справу

28 Січня 2019, 13:38
Центр зайнятості допоміг любомльчанці відкрити власну справу 2816
Центр зайнятості допоміг любомльчанці відкрити власну справу

Оксана Літвін звернулася в Любомльську районну філію Волинського обласного центру зайнятості за допомогою.

Перебуваючи на обліку як безробітна, жінка здобула додаткові знання: ознайомилася з особливостями сучасного ринку праці, взяла участь в інформаційних семінарах, семінарах із техніки пошуку роботи, – інформує на своїй сторінці Facebook Центр зайнятості.

Спеціалісти служби зайнятості запропонували жінці започаткувати власну справу, переконавшись, що з її досвідом та освітою вона – природжений підприємець і може забезпечити роботою не тільки себе, а у перспективі, й інших.

Отримавши необхідні консультації з організації та провадження підприємницької діяльності, пройшовши навчання, вона розробила, успішно захистила бізнес-план та отримала одноразову допомогу для організації власного бізнесу.

Також працівники служби зайнятості дуже раді, що налагодили співпрацю з Оксаною Літвін як роботодавцем, адже вона звернулася за допомогою у пошуку кадрів. Її поінформували про можливість надання компенсації єдиного соціального внеску у разі створення підприємцем нових робочих місць. За направленням служби зайнятості троє осіб проходили у неї роботи тимчасового характеру.

Любомльська районна філія Волинського обласного центру зайнятості надає партнерську допомогу й підтримку молодому підприємцю і завжди бажає успіхів.

Читайте також: Жителів Любомльщини запрошують на роботу

Коментарі
28 Січня 2019, 22:48
Ліпич Ю.І. директор центру прекрасний керівник, поважаю цю людину !
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024