Любомль: вихованцям школи №3 вручили подяки за призові місця в олімпіадах

23 Січня 2019, 11:00
Вихованцям школи №3 вручили подяки за призові місця в олімпіадах 4359
Вихованцям школи №3 вручили подяки за призові місця в олімпіадах

Вже стало доброю традицією у навчальному закладі на першій лінійці після зимових канікул вітати переможців і призерів ІІ етапу Всеукраїнських предметних олімпіад.

У цьому навчальному році сім учнів стали переможцями: з англійської мови – Антоніна Самолюк (11-Б), з географії – Владислав Савицький (11-Б), з трудового навчання – Катерина Романюк (11-А), з хімії – Оксана Різенко (10-Б), з інформатики – Назар Курей і Дмитро Васильчук (9-А), з економіки – Катерина Троць (9-Б), до речі, 21 січня Катя захищала честь району на ІІІ етапі.

Призерами з української та англійської мов і з хімії – Софія Самолюк (9-Б), з англійської мови – Артем Савка (10-Б), з математики – Антоніна Самолюк, з української мови та з економіки – Владислав Савицький, з української мови – Оксана Різенко, з астрономії – Вікторія Кухарук (10-А), з екології – Інна Костюк (11-Б), з англійської – Світлана Пархомук (8-А), з математики і біології –  Дмитро Різенко (8-Б).

Директор закладу Тетяна Янчук вручила всім подяки, а Дід Мороз – солодкі подарунки, дехто аж три. Також отримали грамоти й солодощі учні, які брали участь у новорічно-різдвяних конкурсах.

«Наші учні – наша надія, гордість, майбутнє. Їх талант, бажання, наполегливість – запорука досягнень і перемог. Особлива подяка і нашим педагогам-наставникам», – йдеться на сторінці facebook у дописі Валентини Павлюк.

Вихованцям школи №3 вручили подяки за призові місця в олімпіадах
Вихованцям школи №3 вручили подяки за призові місця в олімпіадах

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024