Представники влади привітали Валентину Михальську з днем народження

15 Серпня 2016, 17:06
2606

15 серпня з квітами та подарунками завітали до іменинниці у село Хворостів голова райдержадміністрації Микола Пархомук, депутат обласної ради, генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель та редактор газети «Новий погляд+» Анна Карась.

Зі сльозами радості та сяючою посмішкою зустріла гостей Валентина Михальська.

«Нарешті я особисто можу з Вами познайомитися та сказати, що ми шануємо Ваш талант, цінуємо значний внесок у культуру і мистецтво, які збагачують нашу національну спадщину! Міцного Вам здоров’я, сили духу, творчого натхнення, нових яскравих ідей, цікавих зустрічей, виставок, втілення в життя всіх задумів і планів», – побажав Микола Олександрович.

Також очільник району пообіцяв, що пані Валентина може особисто до нього звертатися з будь-якими питаннями, він з радістю допоможе.

«Навіть коли проситиму за інших? – жартома запитала іменинниця. – Я ж маю допомагати людям».

Долучився до привітань і давній приятель художниці Володимир Юрійович, який підкреслив, що Валентина Михальська особлива: така тендітна й водночас така сильна духом жінка.

«Ви не лише художниця від Бога, Ви ще й мудрий педагог, активна громадська діячка та справжня патріотка України, – наголосив Володимир Дибель. – Нехай Господь подарує ще багато років життя, а ця ікона оберігає Вас від усіх хвороб».

«Вогонь Вашого серця, пані Валентино, своїм теплом зігріває душі людей, народжує нові таланти, надихає на добрі справи, дарує радість та наснагу», – додала Анна Олексіївна.


Довідка

Валентина Михайлівна Михальська (народилася 15 серпня 1964 у селі Хворостів) — волинська художниця, перший лауреат обласної мистецької премії імені Й. Кондзелевича (1994 р.), нагороджена Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

У творчому доробку художниці – понад 1000 робіт, які експонувалися на понад 30 виставках як в Україні, так і за її межами.

З 28 липня у Хмельницькому обласному художньому музеї діє персональна виставка Валентини Михальської «Любове моя, Україно!».

Детальніше у матеріалі: «Персональна виставка Валентини Михальської у Хмельницькому».

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром