Керівниця мережі Район.in. ua отримала золоту зірку «Star Manager 2018»

05 Січня 2019, 11:08
Наталія Пахайчук під час виступу на West Media Forum 2018 1209
Наталія Пахайчук під час виступу на West Media Forum 2018

Нагорода «Star Manager» – це корпоративна відзнака інвестиційної групи  VolWest Group, яку вручають найкращим менеджера року за особливий внесок у розвиток інвестиційного проекту.

Більше про нагородження читайте: Золоті значки і зірка в небі: VolWest Group відзначила найкращих менеджерів року. ФОТО

Найбільший медіа-холдинг Волині CID MEDIA GROUP входить у групу компаній VolWest Group. Журналістка Наталія Пахайчук прийшла працювати на  цей холдинг у 2016-му році на посаду головної редакторки газети «Сім’я і Дім».

Уже через рік очолила мережу гіперлокальних сайтів Район.in.ua. З того часу інтернет-видання мережі запрацювали в усіх райцентрах Волинської області, а також у трьох районах Рівненщини.  У 2018-му в медіа-просторі з’явилося ділове видання Бізнес.Район. За рік Район.in.ua став одним з найпопулярніших інформаційних ресурсів Волині.

Золоту зірку «Star Manager 2018» Наталії вручив Голова ради директорів VolWest Group Віктор Корсак під час новорічної урочистості у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків.

«З нами починають і завершують свій день десятки тисяч людей. Крім того, що ми оперативно інформуємо про події, «Райони» перетворюються на майданчик ділової активності місцевого бізнесу. Підприємці, які з нами співпрацюють, уже оцінили ефект від реклами, яка точно потрапляє до їхніх клієнтів», – прокоментувала Наталія Пахайчук.

Читайте також: Зірка року: волинська бізнес-леді отримала іменне світило у небі

Додамо,  що минулоріч «Волинь-24» включило Наталію Пахайчук у рейтинг «100 людей, які змінили Волинь. 2017», відзначивши саме бурхливий розвиток мережі Район.in.ua.




Головна редакторка сайту «Сім’я і Дім» Інна Семенюк, керівниця рекламної агенції «СіД-Інформ», керівниця мережі  Район.in.ua Наталія Пахайчук, директор CID MEDIA GROUP Ігор Денисевич
Головна редакторка сайту «Сім’я і Дім» Інна Семенюк, керівниця рекламної агенції «СіД-Інформ», керівниця мережі Район.in.ua Наталія Пахайчук, директор CID MEDIA GROUP Ігор Денисевич

Новорічний фуршет VolWest Group
Новорічний фуршет VolWest Group

Команда інвестиційної групи VolWest Group
Команда інвестиційної групи VolWest Group

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024