На Волині шукають охочих служити у підрозділі «Римачі»

01 Січня 2019, 17:27
На Волині шукають охочих служити у підрозділі «Римачі» 10999
На Волині шукають охочих служити у підрозділі «Римачі»

У рамках проекту «Нове обличчя кордону» з 1 січня в Держприкордонслужбі розпочнеться черговий відбір у підрозділи «Шегині», що на Львівщині, «Пархоменкове» й «Римачі» у Волинській області, «Харків», «Одеса-авіа», «Дніпро-авіа» та Окремий контрольно-пропускний пункт «Київ».

Для того щоб мрія не залишалась лише мрією, необхідно зробити перший  крок – заповнити анкету для участі у відборі на офіційному сайті відомства https://newface.dpsu.gov.ua/ , –йдеться на сайті Держприкордонслужби України.

Після реєстрації, кожному учаснику проекту «Нове обличчя кордону» надійдуть SMS-запрошення із визначеним часом та місцем прибуття для подальшого проходження відбору. Нагадуємо, що електронні анкети кандидатів приймаються та обробляються автоматизованою електронною системою без втручання посадових осіб прикордонного відомства. Загалом планується відібрати близько 400 осіб.

Брати участь у відборі мають право і військовослужбовці Держприкордонслужби на посади сержантського та офіцерського складу, а також і цивільна молодь – на посади сержантського складу. Щасливчики, які пройдуть основний відбір, серед яких тестування та перевірка фізичної підготовки, опановуватимуть прикордонну справу на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України. 

Анкетування даного етапу проекту триватиме з 1 по 25 січня 2019 року.

«Нове обличчя кордону» вже кілька років успішно реалізовується в за сприянням представництва Посольства США в Україні та Міжнародної організації міграції в Україні. Цей проект направлений на реформування прикордонних підрозділів і створення сучасних відділів з професійним, вмотивованим, принциповим персоналом, що буде ефективно виконувати функції держави на кордоні.

Якщо Ви бажаєте мати стабільну, цікаву й перспективну роботу, гідний рівень грошового забезпечення, від 13 тисяч гривень, та гарантований соціальний захист – зробіть перший крок і станьте новим обличчям кордону.

Коментарі
02 Січня 2019, 21:51
довілі заманчива пропозиція...подивимось як воно себе проявить на практиці..
08 Січня 2019, 21:47
хто був в римачах той знае яка це жопа. наших правоохоронцив туда не заманиш там немае бабла а на державу нихто працювати не буде.
01 Лютого 2019, 17:16
Хай нєгри там служать
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39