На Любомльщині лісівники продовжують встановлювати зупинки

30 Грудня 2018, 20:30
Зупинка у селі Пустинка 3164
Зупинка у селі Пустинка

Нові дерев’яні будівлі-зупинки нещодавно знову з’явилися обабіч доріг району на стоянках автобусів, де їх не було.

Ініціативу зі встановлення зупинок ось уже рік продовжують лісівники. А у час негоди та опадів зупинки, у яких можна заховатися, щоб почекати на громадський транспорт, є дуже необхідними.

Тож працівники ДП «Любомльський лісгосп» виготовили та відвезли на потрібні місця ще дві новенькі дерев’яні споруди. Одну – розташували на Володимирській автотрасі міста Любомль, навпроти хлібопекарні, іншу – у віддаленому селі Пустинка, при дорозі, що веде до сіл – Ладинь і Мосир.


1
Зупинка у селі Пустинка
Зупинка у селі Пустинка

Ще одна – на завершальному етапі виготовлення чекає своєї черги у столярному цеху та буде встановлена на міжнародній трасі Володимир-Волинський–Брест у селі Куснище.

Читайте також: У Любомлі створили 12 робочих місць європейського рівня

Зупинки у Любомльському держлісгоспі споруджують вправні столярі Валерій Форманюк та Сергій Мелюх, працю яких, крім цієї можна побачити у рекреаційних пунктах та інших об’єктах, що належать підприємству. Бесідки, гойдалки, лавочки, паркани – усе це фантазійна робота рук майстрів.

2
Валерій Форманюк та Сергій Мелюх.
Валерій Форманюк та Сергій Мелюх.

Читайте також: Любомль: на «Краю міста» метушню й асфальт змінює спокій

Даруючи людям необхідні речі, створюючи затишок і комфорт, лісівники у свою чергу просять шанувати і берегти цей нелегкий труд.

Прес-служба ДП «Любомльський лісгосп»

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024