Любомльський відділ поліції має повноправного очільника

10 Серпня 2016, 20:48
7617

У середу, 10 серпня, в актовому залі райвідділу поліції відбулося офіційне представлення нового начальника Любомльського відділу поліції Анатолія Дружука. До речі, сам наказ про його призначення був підписаний ще 22 липня.


Для офіційного представлення перед посадовцями району та колегами прибули т.в.о. начальника управління кадрового забезпечення ГУНП у Волинській області Сергій Бурмеха та т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрій Березинський.


Особисто привітати Анатолія Анатолійовича прийшли заступник голови Любомльської РДА Олександр Герасимчук, голова райради Микола Сушик та його заступник Ганна Сачук, мер Любомля Роман Ющук.

1

Новопризначений керівник відділу запевнив у тому, що докладе усіх зусиль для того, щоб робота підпорядкованого підрозділу була організована на належному рівні.

1


Біографічна довідка

Народився Анатолій Анатолійович Дружук 18 лютого 1984 року у Володимирі-Волинському.

У 2006 р. закінчив Донецький юридичний інститут Луганського державного університету внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство».

У Збройних силах України не служив.

З 2002 р. - в органах МВС.

У 2006 р. розпочав службу, як інспектор із розшуку групи розшуку Любомльського міжрайонного відділення ДАІ Управління МВС України у Волинській області.

Впродовж року був слідчим слідчого відділення Володимир-Волинського міського відділу Управління МВС України у Волинській області.

З 2007 по 2010 рр. – слідчий відділу розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого Управління МВС України у Волинській області

З 2010 по 2012 рр. – слідчий слідчого відділення Володимир-Волинського міського відділу Управління МВС України у Волинській області.

З 2012 р. (червень-грудень) – начальник слідчого відділення Любомльського районного відділу Управління МВС України у Волинській області.

З грудня по березень 2013 рр. – в.о. першого заступника начальника відділу – начальник слідчого відділення Любомльського районного відділу Управління МВС України у Волинській області.

З березня 2013 р. по листопад 2015 р. – перший заступник начальника відділу – начальник слідчого відділення Любомльського районного відділу Управління МВС України у Волинській області.

Із грудня 2015 р. перебував на посаді заступника начальника відділу поліції – начальник слідчого відділення Любомльського районного відділу Управління МВС України у Волинській області.

З кінця липня 2016 р. – начальник Любомльського відділу поліції.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024